Sidor

torsdag 17 juni 2010

En ulv i fårakläder

Jag tror / vet att det var väldigt många som inbillade sig att världen skulle bli bättre när Bush-eländet äntligen försvann från vita huset, men så verkar det fan inte bli! Ett amerikanskt lagförslag vill ge presidenten rätt att helt enkelt rycka ur sladden på internet! Ja, stänga ner hela skiten. Helt otroligt!

Självklart har detta mött protester. Men när politiker, i synnerhet amerikanska, har suttit i sin lilla bubbla och tänkt ut nåt idiotiskt, så brukar de ju inte bry sig särskilt mycket om varken protester, eller sunt förnuft.


EDIT: Anna Troberg skriver om vår tids "Röda Knapp" här.

Terroristspöket

Samtidigt som det stora stygga barnporrspöket härjar för fullt, skriver Göteborgs-Posten att EU-kommissionen har tagit en rejäl funderare på hur den så kallade "nakenskanning" ska hanteras inom EU. Man vill införa en gemensam EU-strategi för att säkerställa att bestämmelser om hälsa och grundläggande rättigheter följs. Detta trots att vissa anser att själva scanningen faktiskt kan vara just barnporr.

Det är med andra ord upplagt för en rejäl fajt på EU:s avdelning för skrämselpropaganda. Det ska bli intressant att se vem som är starkast. Barnporrspöket eller Terroristspöket.

Ja

Det fungerade :-)

Test

Sådär ja. Ska vi bara se om det här fungerar.